vidaXL Vešiaky na kabáty 2 ks, recyklovaný masív 38x100 cm [244588]

SKU
521241
132,45 € 110,37 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevené vešiaky na kabáty v starožitnom štýle stelesňujú kombináciu elegancie a funkčnosti a sú ideálne do spálne, chodby či do šatne. Každý vešiak má 4 vysokokvalitné háčiky z kovaného železa, ktoré sú skutočne pevné a trvácne.

Tieto drevené vešiaky na kabáty v starožitnom štýle stelesňujú kombináciu elegancie a funkčnosti a sú ideálne do spálne, chodby či do šatne.

Každý vešiak má 4 vysokokvalitné háčiky z kovaného železa, ktoré sú skutočne pevné a trvácne. Tieto nadčaosvé nástenné vešiaky v retro štýle vám poskytnú ideálne miesto na odkladanie kabátov, šálov a čiapok. Vešiaky na kabáty sú ručne vyrobené z recyklovaného masívu, ktorý je stabilný, trvácny a krásny a má podobné vlastnosti ako napríklad tíkové, mangové či akáciové drevo a podobne. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už je to leštenie, natieranie alebo lakovanie. Vďaka remeselnému opracovaniu a krásnej textúre dreva je každý kus nábytku jedinečný a trochu odlišný od ostatných. V balení sa nachádzajú 2 vešiaky na kabáty.

Dôležitá poznámka

Každý výrobok má inú farbu, čo jednotlivým vešiakom dodáva na jedinečnosti. Farbu nie je možné si dopredu vybrať. Montáž je naozaj jednoduchá.

Vlastnosti

Materiál: Recyklovaný masív + háčiky z kovaného železa
Rozmery: 38 x 100 cm (Š x V)

Doplňujúce informácie

Každý vešiak má 4 háčiky. Vhodné na montáž na stenu. Jednoduchá montáž. V balení sa nachádzajú 2 vešiaky na kabáty.

Farbaviacfarebné
VýrobcavidaXL
EAN8718475557289
Produktové číslo výrobcu244588